Βίλια Φωτιά / Φωτιά στα Βίλια: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα ... : © eurokinissi φωτιά στα βίλια.

Βίλια Φωτιά / Φωτιά στα Βίλια: Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα ... : © eurokinissi φωτιά στα βίλια.. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Ανάμεσά τους και τα ελικόπτερα που εφοδιάζονται με νερό. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες.

© eurokinissi φωτιά στα βίλια. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής.

Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - "Εκκενώστε προς ...
Φωτιά στα Βίλια: Νέο μήνυμα από το 112 - "Εκκενώστε προς ... from www.usay.gr
Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο σε δάσος, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο της κατάσβεσης. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Συνεχείς είναι οι αναζωπυρώσεις στη φωτιά στα βίλια που καίει από χθες το μεσημέρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη για να θέσουν το πύρινο μέτωπο υπό έλεγχο. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα.

Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

© eurokinissi φωτιά στα βίλια. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στα βίλια. Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Η φωτιά κατευθύνεται προς τα πεδινά των μεγάρων. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στα βίλια, με τις επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχώς να ενισχύονται. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια.

Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα.

Φωτιά στα Βίλια: Νέα μεγάλη αναζωπύρωση - Συνεχείς οι ...
Φωτιά στα Βίλια: Νέα μεγάλη αναζωπύρωση - Συνεχείς οι ... from www.skaipatras.gr
Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. H τελευταία ενημέρωση της τροχαίας για την κίνηση των οχημάτων. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Με το βλέμμα στραμμένο στον αέρα και την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στα βίλια βρίσκονται κάτοικοι και αρχές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών.

Με τη φωτιά να είναι ακόμα σε εξέλιξη στα βίλια, τα πτητικά μέσα κάνουν τις τελευταίες ρίψεις νερού από αέρος πριν πέσει το φως της μέρας.

Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται για δεύτερη σερί ημέρα, με τις. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Κλιμάκια της πυροσβεστικής ερευνούν αν η μεγάλη φωτιά στα βίλια είναι προϊόν εμπρησμού, όπως καταγγέλουν οι κάτοικοι. Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών το πρωί της τρίτης λόγω της φωτιάς στα βίλια. Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

Φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση με πυκνή βλάστηση στη δημοτική ενότητα βιλίων αττικής. Μάχη με τις φλόγες στα βίλια. Ευτυχώς, οι άνεμοι δεν είναι ισχυροί και ένα από τα μέτωπα στα βίλια έχει κατεύθυνση προς τα μέγαρα κι άλλο ένα προς το πόρτο γερμενό. Αυτή τη στιγμή στο σημείο επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα. Οι ενδείξεις που είχαμε ότι η πυρκαγιά είναι εμπρησμός, γίνονται.

Φωτιά στα Βίλια: Τεράστιο το πύρινο μέτωπο | Offsite
Φωτιά στα Βίλια: Τεράστιο το πύρινο μέτωπο | Offsite from www.offsite.com.cy
Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 330 πυροσβέστες με 115 οχήματα, 8 ομάδες. © eurokinissi/ βασιλησ ρεμπαπησ φωτια στα βιλια αττικησ. Εκκενώνονται οικισμοί και στα βίλια λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν από λίγο. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Μεγάλη φωτιά στα βίλια αττικής: Ασταμάτητη η μάχη για να περιοριστεί η φωτιά που καίει από χθες (16.08.2021) στα βίλια. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: .ωστόσο η φωτιά εξακολουθεί να παραμένει ανεξέλεγκτη καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά σήμερα εναέρια μέσα δεν χρειαζόμαστε και έχουμε στραμμένα τα βλέμματα στα βίλια», ανέφερε το. Πού έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων εξαιτίας της πυρκαγιάς. Με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρούν και τα εναέρια μέσα, ειδικά στα βίλια. Λόγω της πυρκαγιάς στην περιοχή εκκενώθηκαν πέντε οικισμοί και ένα γηροκομείο, αυτό της «παναγίας φανερωμένης». Η φωτιά στα βίλια μαίνεται ανεξέλεγκτή, η οποία από τα ξημερώματα επεκτάθηκε σε παρθένο πευκοδάσος στο όρος πατέρα. Ολονύχτια μάχη για να περιοριστεί η φωτιά στα βίλια. Ανεξέλεγκτη συνεχίζει το καταστροφικό της έργο η φωτιά στα βίλια, με το πύρινο μέτωπο να εκτίνεται σε χιλιόμετρα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Σε προληπτική εκκένωση του οικισμού βενίζα προχωρούν οι αρχές καθώς υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τη φωτιά που μαίνεται στα βίλια. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια μαίνεται δίχως μέχρι στιγμής να απειλήσει ανθρώπινες ζωές. Συνολικά στα βίλια επιχειρούν εννέα ελικόπτερα και οκτώ αεροσκάφη.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama